De intellektuelles tavshed - Brügger, Niels; Lervad, Susanne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Sommeren 1983. Avisernes tilbagevendende døde periode, agurketiden, nærmede sig med hastige skridt.