Det postmoderne element i litteraturen - Hauge, Hans (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
1. Det modernes og det postmodernes sematik I Manfred Franks Was ist Neostrukturalismus? gøres der rede for, at ordet 'moderne' ikke betyder det samme pa tysk som på fransk.