Lyotards strid med postmodernismen - introduktion til J .-F. Lyotard: Le Differend - Sejten, Anne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Paradoxalt nok har Lyotard, postmodernismens hoffilosof par excellence, meget lidt at gøre med de ideologiserende udtryksformer, postmodernismen har antaget i den danske offentlighed.