Niels Bohr om kvantefysik og bevidsthed - Øhrstrøm, Peter (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Der kan næppe være nogen tvivl om, at Niels Bohrs overvejelser angående forholdet mellem subjekt og objekt hører til hans allervæsentligste bidrag til analysen af menneskets erkendelsessituation.