Eksistens og modernitet hos Søren Kierkegaard - Andersen, Lars Erslev (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kierkegaard og Det Moderne Under indtryk af Jørgen Sonnes nyligt udsendte digtantologi "De første Moderne" kunne man forledes til den opfattelse, at det moderne og modernismen er et og det samme og at det modernes fremvækst følgeligt skulle være sammenfaldende med modernismens opblomstring i anden halvdel af 1800-tallet (o. 1875)