”Her rulles” – Om Georg Wilhelm Friedrich, Max, Søren, Verdensåndens Valseværk og Filosofiens Rullestue - Carlsen, Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Det hungrige uhyre I 1917 indleverede den franske kunstner Marcel Duchamp et bemærkelsesværdigt objekt til en kunstudstilling.