Af: Salamanderen - Højholt, Per (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Til trods for at han som så mange unge af rimelig familie havde haft sine periodiske kunstnerdrømme var den modne Aage Halls forhold til enhver form for billedmageri præget af høflig tolerance.