Med hegelske dunkrafter – en grundtvigsk opsang - Carlsen, Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Slagmark! Jeg kan godt lide det navn. Ikke fordi jeg føler mig specielt krigerisk eller modig, men fordi det at kæmpe for mig at se er vigtigt.