En verden af sprog - Brandt, Per Aage (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
På husmuren i Rue Jussieu, hvor et af Paris' universiteter holder til, kan man læse følgende grafitiske memento: La femme comme objet sexuel est le point noir de l'humanite (Kvinden som seksualobjekt er menneskehedens sorte punkt)