Habermas og modernitetskritikken - Schanz, Hans-Jørgen; Thomsen, Hans Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Det foreliggende arbejde er en i mange henseender ufærdig gennemskrivning af dispositionen, noter etc. til et foredrag vi holdt i ldehistorisk Forening i foråret 1983.