»Kom til at rive Benet af en Ædderkop - stod mig herligt i Mathematik!« - Eslund, Mads; Dorph, Christian (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
I anledning af 200-året for H.C. Andersen bringes en brevveksling mellem Christian Dorph og Mads Eslund.