Åbenbaringen af den hørbare verden - Wittgenstein og K.E. Løgstrup - Sørensen, Peter Aaboe (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2003)
Artiklen sammenstiller Ludwig Wittgensteins og K.E. Løgstrups æstetiske tænkning. Der fokuseres på forholdet til musik og særligt tonens betydningsfuldhed med henblik på den lyttende rationalitets mulighed.