Hvis Gud er til, er alt tilladt - Skou, Niels Peter (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2003)
Artiklen undersøger forholdet mellem etik og filosofi hos Ludwig Wittgenstein. Under inddragelse af Fjodor Dostojevskij vises de etisk-religiøse problemstillinger, og dette sammenholdes med Tractatus under påvisning af en intim og konstruktiv forbindelse mellem disse problemstillinger og selve udfoldelsen af det sprogfilosofiske arbejde.