Wittgensteinsk etik - Christensen, Anne-Marie (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2003)
Artiklen frembringer et overblik over Ludwig Wittgensteins etikopfattelse, således som den forankres i Tractatus og efterfølgende viser sig at være kompatibel med nogle centrale tanker i senfilosofien. Hermed kan der opereres med at begreb om ’wittgensteinsk etik’, der er kendetegnet ved en afvisning af filosofien som problemløser i forbindelse med etiske problemer. Etik viser og udfolder sig derimod i det konkrete menneskeliv.