Fremtidsstaten og samfundsmaskinen – Social ingeniørkunst mellem teknokrati og produktivisme - Wagner, Michael F. (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Fremtidsstaten og samfundsmaskinen – Social ingeniørkunst mellem teknokrati og produktivisme