Derrida og Carl Schmitt - Diderichsen, Adam (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Artiklen diskuterer Jacques Derridas dekonstruktion af Sch¬mitts ven/fjende-begreb, der i Derridas læsning opløses i selvmodsigelser.