Carl Schmitt om Martin Heidegger - den 'katolske skærper' kritiserer nationalsocialismens 'neutraliserer' - Mehring, Reinhard (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Artiklen eftersporer de få men centrale forbindelser mellem Schmitt og Heidegger.