Den stærkeste overleverer – Et studie af en litteraturhistorisk myte om darwinismen i Danmark - Grumsen, Stine (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Den stærkeste overleverer– Et studie af en litteraturhistorisk myte om darwinismen i Danmark