Darwinist, men hvilken darwinist? – Videnskabsideologi og litterære virkemidler i J. P. Jacobsens populærvidenskabelige artikler - Thomasen, Laura Søvsø (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
Darwinist, men hvilken darwinist? – Videnskabsideologi og litterære virkemidler i J. P. Jacobsenspopulærvidenskabelige artikler