Paradise Lost: Stormen på Galilæas Sø - en bibelsk fortælling om brud på sprogets dybdegrammatiske regler - Eskildsen, Birgitte (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Paradise Lost: Stormen på Galilæas Sø - en bibelsk fortælling om brud på sprogets dybdegrammatiske regler