Schelling og Nietzsche som kritikere af Descartes - Introduktion til tekstudvalgets problemstilling - Liisberg, Sune (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Schelling og Nietzsche som kritikere af Descartes- Introduktion til tekstudvalgets problemstilling