Bidrag til kritikken af det nye kvalitetssikringssystem for videnskabelig viden - Om økonomi, ledelse og deres skadelige indflydelse - Sørensen, Asger (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Bidrag til kritikken af det nye kvalitetssikringssystemfor videnskabelig viden- Om økonomi, ledelse og deres skadelige indflydelse