Hvordan den videnskabelige forskning blev teknologiudvikling - En optimist taler ud - Olesen, Søren Gosvig (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Hvordan den videnskabelige forskning blev teknologiudvikling - En optimist taler ud