Interview med Lars Erslev Andersen - Amdisen, Paw H.; Riis, Morten (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Samtale med Lars Erslev Andersen omkring globalisering, terror og islamisk fundamentalisme.