Kontrol og kooperation - imperialisme i det præcolumbianske Amerika - Hansen, Mettelise Fritz; Nielsen, Jesper (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2008)
Kontrol og kooperation - imperialisme i det præcolumbianske Amerika