Interview med Martha C. Nussbaum om emotioner, litteratur og moralsk borgerskab - Christiansen, Karin (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
SLAGMARK’s intermezzo består denne gang af to dele, der hver især tager et højaktuelt udgangspunkt. Dels i form af et interview med den amerikanske filosof Martha C. Nussbaum som Karin Christiansen foretog, da Nussbaum besøgte Århus i anledning af Uffe Juul Jensens 25 års jubilæum som professor ved Institut for Filosofi på Aarhus Universitet. Et interview som især tager udgangspunkt i Nussbaums seneste værk Upheavals of Thought.