Teknologisk evolutionisme eller klassekamp? Kritiske refleksioner over Paul Masons ‘Postkapitalisme – en guide til vores fremtid’ - Sørensen, Curt (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2017)
Kritiske refleksioner over Paul Masons ‘Postkapitalisme – en guide til vores fremtid’ af Curt Sørensen