Uddrag fra ”Forord” i ‘Postkapitalisme – en guide til vores fremtid’ - Mason, Paul; Nielsen, Karsten (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2017)
Uddrag ‘Postkapitalisme – en guide til vores fremtid’ oversat af Karsten Nielsen