Folkehøjskolen til debat - Nielsen, Henrik Borup (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Intermezzoet indeholder desuden en veloplagt debat om den danske folkehøjskole mellem Henrik Borup Nielsen, Jørgen Carlsen, forstander på Testrup Højskole, og Hans Hauge, der er lektor ved Institut for Engelsk på Aarhus Universitet og ”svingdørspædagog” i folkehøjskolen. De tre diskuterer højskolens aktuelle og fremtidige rolle og berettigelse i Danmark.