Åndens pyramider - om den begrebshistoriske bevægelses hastige fremkomst, dens usynlige dimensioner og pludselige aftagen - Gumbrecht, Hans Ulrich (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2007)
Oversat af Frank Beck Lassen