Introduktion til Orrin Klapp - Nielsen, Carsten Fogh (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Dette temanummer af SLAGMARK indledes med to oversatte artikler af den amerikanske sociolog Orrin Edgar Klapp (1915-1997): ”Om skabelsen af folkehelte” (”The Creation of Popular Heroes”) fra 1948 og ”Noter til studiet af skurkeskabelse som en social proces” (”Notes toward the Study of Vilification as a Social Process”) fra 1959.