"At sætte lethed ind mod tyngde" - offentlighed, islam og politik i forlængelse af De sataniske vers - Andersen, Lars Erslev (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Indledning: "All that is solid melts into air" I den moderne vestlige verden har begivenheder det med hurtigt at blive en del af vores fælles fortids historie - og dermed kedelige og uinteressante for andre end dem, der lever af at interessere sig for tiden før nu.