To koranlæsere - Kjeldsen, Anne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Koranen anvendes i den islamiske verden som meget mere end et religiøst skrift. I politik og jura kan den spille en væsentlig rolle fra at være inspirationskilde til direkte lovbog.