Videnskabshistorisk og historiografisk biografi - Slagmark, Redaktionen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
I det følgende er der anført en række værker, der kan tjene som vejledning for videre læsning. De er ordnet efter de forskellige artiklers temaer og er forsynet med en kort kommentar.