Funktionalisme i dag - Adorno, Theodor Weisengrund (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Lige så taknemmelig, jeg er for den tillid, som Adolf Arndt beviste mig gennem sin indbydelse, lige så alvorlige er mine tvivl om, hvorvidt jeg virkelig har ret til at tale hos Dem.