Adorno: konstruktion af Kierkegaard - Morsing, Ole (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
1. Fra respiration til ekspektoration Som astmatiker kan man ikke andet end glæde sig over, at assessor Wilhelm i Enten-Eller afslutter sit første brev til æstetikeren med - ud over at hilse fra sin kone - at tale om sit sunde åndedræt, sin respiration.