Tugendhat som formidler mellem Hegel og Kierkegaard - Wind, H. C. (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
De to sidste kapitler i Ernst Tugendhats bog Selbstbewußtsein und Selbstbestimmung (SuS) er viet et radikalt opgør med Hegels tænkning, og dermed i realiteten med hele den tyske idealisme.