Den vilde tanke revisited - Jensen, Hans Jørgen Lundager (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Levi-Strauss’ berømte Den vilde tanke fra 1962 udkom i dansk oversættelse på Gyldendals forlag i 1969. Den er nu genudgivet i samme forlags nye serie Moderne tænkere, med et forord af en af seriens redaktører, Frederik Stjernfelt.