Sandhed, mening og fortolkning - om Donald Davidsons ’feltlingvistiske’ sprogfilosofi - Jeppesen, Morten Haugaard (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Sandhed som indgang til mening Det problem, som orienterer alle Donald Davidsons sprogfilosofiske arbejder, lyder: »Hvad vil det sige, at ord betyder det, de gør?«1