En historie, der er forblevet stum - Foucault, Michel (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Omend Ernest Cassirers bog Die Philosophie der Aufklarung er mere end 30 år gammel, tilhører den stadig vores samtid.