Ernest Cassirer og de symbolske formers hermeneutik - Jørgensen, Arne (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Selv om Ernst Cassirer (1874-1945) har udviklet en original og på mange punkter aktuel filosofi, så har den hverken dannet skole eller udgjort en del af den moderne filosofiske debat.