Filosofisk ordbog - Voltaire, Voltaire (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Der findes allerede fem udgaver af denne Ordbog, men de er alle ukomplette og vanskabte; vi har ikke kunnet bruge nogen af dem.