’Eksistentialisme er individualisme’ – om Alain Renauts kritik af Sartre - Brügger, Niels (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Filosofi, humanisme og individualisme I 1977 vendte en række yngre marxister og maoister sig mod deres teoretiske ophav. Resultatet blev ’de nye filosoffer’, blandt andre Jean-Marie Benoist, Andre Glucksmann og Bernard-Henri Levy.