Blikket og det dæmonisk moderne - Danielsen, André (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
– en aktualisering i fri stil af Jean-Paul Sartres begreb om blikket set i forhold til ideologikritikken og postmodernismen