Sartres opgør med Heidegger - Thomsen, Hans Jørgen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Kendere af det 20. århundredes filosofi er vidende om, at Heidegger umiddelbart efter 2. verdenskrigs afslutning forfattede et brev om humanismen, hvori Sartres såkaldte humanisme blev latterliggjort.