Væren og intet – et udvalg - Sartre, Jean-Paul (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
INTRODUKTION TIL SØGEN EFTER V ÆREN I 1943 udgav Jean-Paul Sartre sit filosofiske hovedværk L’etre et le neant.