"En mængde landskabsskitser" - en tekstkritisk Wiener Ausgabe - Westergaard, Peter K. (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Ved sin død i 1951 - i en alder af 62 år - efterlod den østrigske filosof L. Wittgenstein en større mængde upublicerede manuskripter. Der er tale om ca. 30.000 sider, der er blevet affattet fra 1929 og frem til få uger før hans død.