Besindelsens kunst - Peter Sloterdijks kritik af den politiske kinetik - Hansen, Jens Ole (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Tiden er af lave. Denne tilsyneladende evigt-aktuelle indsigt har motiveret uhyre mængder af religiøse, filosofiske og kunstneriske tankekonstruktioner, ligesom den har udgjort baggrunden for alskens revolutionsteorier. Ja, man kunne komme på den tanke at vende problematikken om og fremsætte den hypotese, at hvis tiden var i lave og altid havde været det, så ville det have set slemt ud for filosofien.