Gentagelsens metafysik – forklaret for børn - Raffnsøe-Møller, Morten (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Lars-Henrik Schmidt har efterhånden præsenteret os for et omfattende værk. Et værk, der på mange måder stadig søger sin form. Siden LHS udgav Viljen til orden i 1988 og Det sociale selv i 1990 er en selvstændig filosofisk position blevet stadig mere tydelig.