Bohrs komplementaritets-synspunkt – fra kulturfilosofi til kvanteteori - Brock, Steen (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2018)
Da Hans Hauge forsvarede sin doktorafbandling om Løgstrup, havde LarsHenrik Schmidt et kritisk indlæg. Frit efter min hukommelse: "Hvem har brug for endnu en bog om en stor, gammel dansker, i hvis skikkelse vi kan finde og hylde os selv?".